Κινητές επικοινωνίες, επιδράσεις και μέτρα

του Ομότιμου Καθηγητή ΑΕΙ Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα Στέφανου Τσιτομενέα

Η κινητή τηλεφωνία, τα ασύρματα τηλέφωνα και τα Wi-Fi αποτελούν ιδιαίτερα προσφιλείς στον πληθυσμό ψηφιακές τηλεπικοινωνιακές δομές. Ποιες είναι όμως οι βιολογικές και λειτουργικές επιδράσεις τους στον άνθρωπο και τους ζωντανούς οργανισμούς; Μπορούν να προκαλέσουν αρνητικές συνέπειες στην υγεία μας; Υπάρχουν μέτρα για την προσωπική προστασία μας;

Απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα θα επιχειρήσει να δώσει στους εκπαιδευόμενους του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Περιστερίου κατά τη διάρκεια ομιλίας του ο δρ. Στέφανος Τσιτομενέας, Ομότιμος Καθηγητής ΑΕΙ Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα, Καθηγητής στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Περιβάλλον και Υγεία. Διαχείριση περιβαλλοντικών θεμάτων με επιπτώσεις στην Υγεία» της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών.

Η ομιλία του Καθηγητή Στέφανου Τσιτομενέα με θέμα «Κινητές επικοινωνίες, επιδράσεις και μέτρα» θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΔΕ Περιστερίου, στην οδό Κύπρου και Ψαρών 28 στο Περιστέρι.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.