Διαδικτυακή Διημερίδα Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη

Στις 2 και 3 Απριλίου, τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου διοργανώνουν, τη 12η διημερίδα «Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη». Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά για 2η συνεχή χρονιά και έχει ως αντικείμενο τη χρήση και αξιοποίηση της τεχνολογίας στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Συμμετοχή – Όπως κάθε χρόνο, η συμμετοχή στη διημερίδα είναι χωρίς κόστος για τους ενδιαφερόμενους.

Εγγραφή – Η διαδικασία εγγραφής έχει απλοποιηθεί. Για το αναλυτικό πρόγραμμα και τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν κλικ στα αντίστοιχα πεδία με κόκκινο χρώμα εδώ www.avgouleaschool.gr/διαδικτυακή-διημερίδα-τεχνολογίες/

Διαδικασία – Εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για τη διημερίδα, οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν λίγες μέρες νωρίτερα οδηγίες και τους συνδέσμους για όλες τις παρουσιάσεις ώστε να παρακολουθήσουν ελεύθερα εκείνες που επιθυμούν.

Βεβαιώσεις παρακολούθησης – Μετά τη διημερίδα θα σταλούν ηλεκτρονικά σε όσους παρακολούθησαν.

Πρόγραμμα:

Σάββατο 2/409:15-14:30 Κεντρικές Παρουσιάσεις με τη συμμετοχή ξένων και Ελλήνων ομιλητών.

Κυριακή 3/4 – 09:30:14.10 Παρουσιάσεις που αφορούν όλες τις βαθμίδες και πολλές ειδικότητες στις εξής ενότητες: «Δημοτικό», «Ειδική και Συμπεριληπτική Εκπαίδευση», «Μαθηματικά», «Οικονομικά», «Οργάνωση Σχολικών Μονάδων», «Προσχολική Αγωγή», «Φιλολογικά», «Φυσικές Επιστήμες», «Ψηφιακά Εργαλεία Μάθησης», «Gamification in Education», «STREAM & Διαθεματικότητα»  και «International Section».

Στην περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα στην ηλεκτρονική δήλωση θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο e-mail ganton@avgouleaschool.gr.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, παρακαλείσθε να απευθύνεστε στη Γραμματεία Γυμνασίου-Λυκείου στο τηλέφωνο 211.500.2300 και ώρες 09:00-14:00 και 18:00-20:00.