«Νέες Τεχνολογίες και Δημιουργικότητα: από τη θεωρία στην πράξη»

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης και το Εργαστήριο Προηγμένων Μαθησιακών Τεχνολογιών στη Δια Βίου και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Κρήτης, διοργανώνουν το 1ο Θερινό Σχολείο με θέμα:

«Νέες Τεχνολογίες και Δημιουργικότητα: από τη θεωρία στην πράξη».

Το 1ο Θερινό σχολείο θα φιλοξενηθεί από την Κυριακή 28 Ιουνίου έως  το Σάββατο 4 Ιουλίου στο όμορφο νησί της Τήνου.

To 1ο  Θερινό Σχολείο είναι ένα εναλλακτικό επιμορφωτικό πρόγραμμα διάρκειας μιας εβδομάδας, το οποίο συνδυάζει επιμόρφωση και διακοπές.

Έχει ως στόχο την παιδαγωγική αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στη σχολική πράξη, με έμφαση στη δημιουργικότητα και τη συνεργασία των εκπαιδευτικών και των μαθητών στο σχολείο του 21ου αιώνα (κατασκευές, κόμικ, animation κλπ).

Παράλληλα θα μας δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσουμε το νησί της Τήνου μέσα από τις φυσικές της ομορφιές αλλά και τον πολιτισμό της στο πέρασμα των χρόνων.

Σε ποιους απευθύνεται: Στο 1ο Θερινό Σχολείο μπορούν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων από την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, καθώς επίσης και  απόφοιτοι – τελειόφοιτοι παιδαγωγικών τμημάτων και καθηγητικών σχολών.

Κόστος Συμμετοχής: 100 ευρώ.

Έχουν εξασφαλιστεί ειδικές τιμές σε ξενοδοχεία, εστιατόρια κλπ.

Σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια η έκπτωση είναι 30%

Αναλυτικές πληροφορίες και εγγραφές στο www.epimorfosi.org.gr

Υποβολή Αιτήσεων:  έως  1 Ιουνίου 2015 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)